Vanaf komende week kan je deze prachtige HuskeeCups ook bij August vinden.De HuskeeCup is een koffiebeker met een verhaal. De koffiebeker wordt namelijk geproduceerd van overgebleven koffieschillen. De koffieschillen blijven als restafval over van het productieproces van koffie. Door deze koffieschillen te gebruiken als basismateriaal van de HuskeeCup, ontstaat een prachtige duurzame koffiebeker to go. De cup is verkrijgbaar in twee verschillende maten. August gebruikt en verkoopt alleen de "natural" kleur.Met deze cup krijg je uiteraard ook onze "cup korting" van 0.15 cnt. op jouw koffiebestelling. Je verdient je design cup dus gewoon terug en je bent ook nog eens lekker groen bezig...πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€@huskee #huskeecup #designexcellence #reuseblenotdisposable #choosetoreuse #lesswaste #august #nieuw #coffeecup #huskeeswap #bcorp #minderafval #duurzaam #zomooi #hergebruiken