Wij bezorgen heerlijke ontbijtjes & broden op zondag bij jou aan huis!Wij leveren complete ontbijtjes maar ook desembroden, baguettes, croissants, kaneelbroodjes, sappen, kaas en scharreleieren van een boer uit de buurt, vers gebakken granola, en veel ander lokaal lekkers van boerderijen kleine producenten uit de Haagse regio.Dat is dus "lekker wakker worden" op de luie zondagmorgen...Hoe werkt het?️ bestel voor zaterdagmiddag 16:00Wij leveren op zondag in veel Haagse wijken + Wassenaar + Voorburg tussen:08:00 - 09:0009:00 - 10:0010:00 - 11:00en zetten dan de tas bij de voordeur.Op dat monent sturen we een sms en jouw dag kan beginnen met een tafel vol met lekkers 🥐🥖🥚Ook erg leuk om iemand mee te verassen natuurlijk, worden mensen heel blij van Probeer het nu met 1.50 korting op jouw eerste bestelling!Gebruik hiervoor de coupon:>>> eerstebestelling”  /></p>
	</div>
</article><!-- #post-# -->

					
					<div class=